Logoyu Buraya Ekleyin

KINAMA
Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği olarak, 17 Nisan 2015 Cuma sabaha karşı Yenice Mahalle Camii'nde çıkan yangın ile aynı gün Alankuyu Mescidi bahçesinde yer alan çam fidanlarının kimliği belirsiz kişilerce kesilmesinden duyduğumuz derin üzüntüyü ifade ediyoruz.
Yenice Mahalle Camii'nde çıkan ve kutsal mekânımızı kullanılamaz hale getiren yangına ilişkin, ilgili makamlarımızın ivedi bir biçimde ve titizlikle çalışmalarını yürüteceklerinden ve yangının sebebine ilişkin sonucu kamuoyu ile açık ve anlaşılır bir dille paylaşacaklarından şüphemiz yoktur.
“Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz.” anlayışına sahip bir Peygamberin ümmeti olarak, Alankuyu Mescidi'nde aynı gece meydana gelen menfur saldırıyı ise esefle kınıyor, yetkilileri “insanlık suçu” işleyenleri tespit ederek Yunan adaletine teslim etmelerini can-i gönülden diliyoruz.
B.T.C.D.G.D. Yönetim Kurulu Adına                                            Onursal Başkan
                                     Başkan                                                                  Gümülcine S. Müftüsü
                                 Sadık SADIK                                                                      İbrahim ŞERİF
Bu haber 444 defa görüntülenmiştir.
[Geri Dön]
Şu an 63 kişi online