Logoyu Buraya Ekleyin

HASKÖY'DE İFTAR
9 Haziran 2017 Cuma akşamı Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif'in köyü olan, ova köylerimizden Hasköy'de iftar düzenlendi.
Köy halkının düzenlediği iftara T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, B.T.C.D.G.D. Başkanı Sadık Sadık, D.E.B. Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş, B.T.A.Y.T.D. Başkanı Ercan Ahmet, G.T.G.B. Başkanı Necat Ahmet, B.T.T.Ö.B. Başkanı Aydın Ahmet, Celal Bayar Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Ahmet Arif Emin, Gümülcine Belediyesi Başkan Yardımcısı Emre Ahmet ve köy halkı katıldılar.
İftar sonrası birer kısa konuşma yapan Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif ve T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, emeği geçenlere, iftara katılan misafirlere ve köy halkına teşekkür ederek bu tür geleneklerin devam etmesini vurguladılar.
FOTOĞRAFLAR
Bu haber 15 defa görüntülenmiştir.
[Geri Dön]
Şu an 200 kişi online