Logoyu Buraya Ekleyin

GÜMÜLCİNE S. MÜFTÜLÜĞÜ VE G.T.G.B. İFTARI
Gümülcine S. Müftülüğü ve G.T.G.B. 10 Haziran 2017 Cumartesi günü Gümülcine Türk Gençler Birliği Bahçesinde din görevlileri, köy mütevellileri ve Gümülcine Türk Gençler Birliği üyelerine yönelik iftar düzenlendi.
İftara T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve eşi, Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif ve eşi, Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet ve eşi, İskeçe S. Müftüsü Ahmet Mete, D.E.B. Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Rodop Milletvekilleri Mustafa Mustafa, Hüseyin Zeybek, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, T.C. Ziraat Bankası Müdürü Mustafa Karabulut, sivil toplum kuruluşları başkanları ve üyeleri. T.C. Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Müşaviri M. Serak Buralı, THY Selanik Müdürü Utku Yazan, Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası Müdürü İhsan Delikanlıköy ve yaklaşık 2000 kişi katıldı.
FOTOĞRAFLAR
Bu haber 99 defa görüntülenmiştir.
[Geri Dön]
Şu an 193 kişi online