Logoyu Buraya Ekleyin

YASSIKÖY GENÇLİĞİ'NDEN İFTAR
Yassıköy Gençliği 11 Haziran 2017 Pazar günü futbol sahasında geniş katılımlı bir iftar düzenledi.
İftara T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Rodop Milletvekilleri Mustafa Mustafa, Ayhan Karayusuf, İlhan Ahmet, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, B.T.C.D.G.D. Başkanı Sadık Sadık, Eyalet Meclis Üyesi Önder Mümin, köy halkı ve çevre köylerden misafirler katıldılar.
2000 kişinin katıldığı iftar Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftarda Yassıköy Kur'an Kursu Öğrencileri şiirler okuyup ilahiler söylediler. İftar sonrası birer kısa konuşma yapan T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, köy halkını ve gençlerini tebrik ettiler. İlk defa düzenlenen iftarın oldukça başarılı olduğuna vurgu yaptılar.
FOTOĞRAFLAR
Bu haber 17 defa görüntülenmiştir.
[Geri Dön]
Şu an 197 kişi online