Logoyu Buraya Ekleyin

"MEVLİD KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI"
Çok değerli Batı Trakya Müslüman Türk Soydaşlarım,
Çok değerli Sabık Milletvekillerim, Belediye Başkanlarım, Nahiye Başkanlarım, Vali Yardımcılarım, T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu Çalışanları, Çok değerli Gümülcine Başkonsolosum,
Hepinizi saygı ile selâmlarken, bu günkü, bu geceki muhteşem törenimize bizi kırmayarak Anavatan Türkiye'den gelen T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı, Ankara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Öğretim Üyesi değerli ilim, bilim adamı Prof. Dr. Mehmet Görmez Bey ve değerli eşleri ve aynı zamanda Ankara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Tasavvuf Musikisi Öğretim Üyesi Fatih Koca hocamıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık diyorum. Gönüllerine sağlık diyorum. Bizleri yalnız bırakmadıkları için de kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Değerli Soydaşlarım, değerli din kardeşlerim,
Uzun uzun konuşmayacağım. Bu güne kadar bu yollarda hep beraber yürüdük. Bundan sonra da daha güzel günlere, daha iyi günlere hep beraber yürüyeceğiz. Bu gecenin tertiplenmesinde emeği geçen, maddî ve manevî yani, parasal olarak, çalışma olarak bütün yük din adamlarımızın üzerindedir. Bu gördüğünüz bu gece, din adamlarımızın maddî ve manevî katkılarıyla tertiplenmiştir. Hiçbir kuruluşun, hiçbir kimsenin maddî ve manevî katkısı yoktur. Onun için sözümü uzatmadan hepinize teşekkür ederken, bizim dinî hayatımızı yarınlarda evlâtlarımıza aktaracak olan din görevlilerimize, cami görevlilerimize huzurunuzda teşekkür ediyorum ve sizden şunu istirham ediyorum.
Bizi takip edin, bize destek olun. İnşallah hep beraber daha güzel günlerde buluşacağız. Hepinize teşekkür ediyorum, hepinize iyi geceler diliyorum, iyi dinlemeler diliyorum.
Sağ olun, var olun.
                                                                                                   Gümülcine S. Müftüsü
                                                                                                                          İbrahim ŞERİF
Bu haber 1297 defa görüntülenmiştir.
[Geri Dön]
Şu an 55 kişi online