Logoyu Buraya Ekleyin

KINAMA
2 Mart 2011 tarihinde kimliği belirsiz kişiler tarafından Gümülcine'ye bağlı Uysallı Köyü Camii'nin camları kırılmıştır. İnsanların özgürce ibadetlerini yapmaya çalıştıkları bir dönemde, hangi inanca mensup olursa olsun kutsal sayılan ibadethanelerin bu ve benzeri saldırılara maruz kalmaları düşündürücüdür.
Son dönemlerde Batı Trakya'mızda cami, mezarlık gibi kutsal mekânlarımıza yapılan bu tür saldırıları kınıyor, faillerinin yakalanıp en yakın zamanda adalete teslim edilmelerini bekliyoruz.
                                                                                                   Gümülcine S. Müftüsü
                                                                                                                          İbrahim ŞERİF
Bu haber 1098 defa görüntülenmiştir.
[Geri Dön]
Şu an 69 kişi online