Logoyu Buraya Ekleyin

KINAMA
Gümülcine'deki Poşpoş Mezarlığı 16 Şubat gecesi kimliği belirsiz kişiler tarafından yine saldırıya uğramıştır. Kalkanca Kültür Derneği Başkanı Sayın Hasan Ali Çakır'ın vermiş olduğu bilgiye göre, saldırı mezarlığı ziyaret edenler tarafından fark edilmiş ve bu durum ilgili mercilere anında iletilmiştir.
Gümülcine S. Müftülüğü olarak Poşpoş ve Kalkanca Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bu çirkin fiili işleyenleri şiddetle kınarken, yetkililerden de bu meçhul kişi veya kişileri tespit edip adalet önüne çıkarmalarını temenni etmekteyiz.
                                                                                                   Gümülcine S. Müftüsü
                                                                                                                          İbrahim ŞERİF
Bu haber 1034 defa görüntülenmiştir.
[Geri Dön]
Şu an 72 kişi online