16 Aralık Cumartesi
" İslâm, güzel ahlâktır. " ( Kenzü’l-Ummâl, 3/17, No:5225 )
" Rabbimiz! Bizim günahlarımızı ve işlerimizdeki taşkınlıklarımızı bağışla ve ayaklarımızı sabit kıl, kâfirler güruhuna karşı da bize yardım et! " ( Al-i İmrân, 3/147 )
" Allahım! Kederden ve üzüntüden, acizlikten, tembellikten, cimrilikten, korkaklıktan, borç yükünden ve insanların kahrından sana sığınırımç " ( Ebû Davud, Sâlat, 367 )
/ Haber
08 Aralık 2017

T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gümülcine'de

T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Aralık 2017 tarihinde temaslarda bulunmak üzere Atina’ya geldi.

8 Aralık 2017 Cuma günü Gümülcine’ye gelen T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk olarak Cuma namazını kılmak üzere Kır Mahalle Camii’ne geldi.

Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe S. Müftüsü Ahmet Mete ve azınlık temsilcileri tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çocuklar çiçek takdim ettiler.

Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşların yanına gidip selamladı ve sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu ziyarette Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, T.C. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, T.C. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, T.C. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile T.C. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş eşlik ettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet, Cuma namazının ardından yürüyerek Celal Bayar Lisesi’ne gitti. Lisede inceleme yapan Erdoğan akabinde okul bahçesinde kendisini bekleyen halka hitap ederek "Sizleri bu anlamlı buluşmada en kalbi duygularla selamlıyorum. Şu anda Celal Bayar Lisesi'nin bahçesindeyiz, önündeyiz. 65 yıl aradan sonra Türkiye Cumhuriyeti'nden bir Cumhurbaşkanı olarak ben sizlerle bir aradayım. Sizler burada özellikle topraklarınızla, kimliğinizle, kişiliğinizle bir varlık mücadelesini verdiniz. Sizleri bundan dolayı kutluyorum tebrik ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinin son durağı Chris&Eve Hotel’i oldu. Gümülcine’den ve İskeçe’den kendisini bekleyen binlerce soydaşa hitap etti.

Sitemizde şu an: 1 kişi online