21 Kasım Perşembe
/ Etkinlikler / Mevlidler / Geleneksel Domruköy Mevlidi (2019)
22 Nisan 2019

Geleneksel Domruköy Mevlidi (2019)

Domruköy Halkı'nın geleneksel olarak her yıl düzenledikleri köy mevlidi bu yıl da 20 Nisan 2019 Cumartesi günü gerçekleşti.

Etkinliğe T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Gümülcine S. Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, köy halkı ve çevre köylerden misafirler katıldı.

Etkinlik Gümülcine S. Müftülüğü din görevlilerinin icra ettikleri mevlid-i şerif ile başladı. Akabinde Gümülcine S. Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet dua yaptı. Son olarak Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif günün anlam ve önemine vurgu yaparak Üç Aylar’ın öneminden bahsetti ve herkesin Berat Kandilini kutladı.

Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif'in kıldırdığı öğle namazının ardından katılımcılara yemek ikram edildi.