/ Etkinlikler / Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri / İpsala'da Kutlu Doğum Etkinliği
17 Nisan 2016

İpsala'da Kutlu Doğum Etkinliği

T.C. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Tevhid ve Vahdet” temalı Kutlu Doğum Haftası etkinliği, İpsala Belediyesi, İpsala Kaymakamlığı ve Balkan Ülkeleri Müftülerinin katkılarıyla 17 Nisan 2016 Pazar günü İpsala Fuar alanında gerçekleşti.

T.C. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe T.C. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe S. Müftüsü Ahmet Mete ve diğer Balkan Ülkeleri Diyanet İşleri Başkanları ve müftüleri katıldılar.

Takriben 10 bin kişinin katıldığı programa Batı Trakya’dan da yaklaşık 2500 kişi katıldı.

Misafirperverliklerinden dolayı İpsala Belediyesi’ne, İpsala Kaymakamlığı’na ve Batı Trakya’dan programa katılan halkımıza teşekkürlerimizi sunarız.