/ Etkinlikler / Temel Dini Bilgiler Yarışmaları / II. İbadet Dersi Bilgi Yarışması Tamamlandı
04 Nisan 2016

II. İbadet Dersi Bilgi Yarışması Tamamlandı

Yetişkin Bayan Kur'an Kurslarımız arasında düzenlenen "II. İbadet Dersi Bilgi Yarışması" 4 Nisan 2016 Pazartesi günü Gümülcine Bağlar Mahalle Camii'nde gerçekleşen genel finalle tamamlandı. 7 bölge birincileri genel finalde yarıştılar.

Genel final şu şekilde sonuçlandı:

1. Bekirli Köyü Yetişkin Bayan Kur'an Kursu
2. Işıklar Köyü Yetişkin Bayan Kur'an Kursu
3. Menetler Köyü Yetişkin Bayan Kur'an Kursu

Yarışma programının açılışında Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif bir konuşma yaparak yarışmacıları tebrik etti ve başarılar diledi. Yarışmaya onur konuğu olarak T.C. Gümülcine Muavin Konsolosu Derya Ocak katıldılar. Yarışmanın sonunda duygu ve düşüncelerini ifade eden Derya Ocak Hanımefendi, yarışmacıları iyi hazırlandıklarından ve gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Yarışma ödül töreni ile sona erdi.

Yarışmacıları, hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.