15 Ağustos Çarşamba
/ Etkinlikler / Kurs Etkinlikleri / Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel (Kır Mahalle)
20 Şubat 2018

Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel (Kır Mahalle)

Gümülcine S. Müftülüğü'nün, çocukların camilere olan ilgisini arttırmak, camileri tanımak, sahiplenmek ve sabah namazının cemaatle kılınmasını teşvik etmek amacıyla başlattığı “Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel” projesininin üçüncü durağı Gümülcine Kır Mahalle Camii idi.

18 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşen programa Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, Gümülcine merkez din görevlileri, çocuklar ve ebeveynleri ve köylerden izleyiciler katıldılar.

"Çocuğunu al, sabah namazına gel" projesi belirli aralıklarla farklı köylerde ve merkez camilerinde devam edecektir.