17 Ekim Çarşamba
/ Etkinlikler / Kurs Etkinlikleri / Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel (Bağlar Mahallesi)
05 Mart 2018

Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel (Bağlar Mahallesi)

Gümülcine S. Müftülüğü'nün, çocukların camilere olan ilgisini arttırmak, camileri tanımak, sahiplenmek ve sabah namazının cemaatle kılınmasını teşvik etmek amacıyla başlattığı “Çocuğunu Al Sabah Namazına Gel” projesininin beşinci durağı Gümülcine Bağlar Mahallesi (Kemerli) Camii idi.

4 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen programa Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, Gümülcine merkez din görevlileri, çocuklar, ebeveynler ve izleyiciler katıldılar.

"Çocuğunu al, sabah namazına gel" projesi belirli aralıklarla farklı köylerde ve merkez camilerinde devam edecektir.