/ Etkinlikler / Hizmet İçi Eğitim Seminerleri / Kur'an Kursu Öğreticilerine Seminer (2013)
17 Eylül 2013

Kur'an Kursu Öğreticilerine Seminer (2013)

17 Eylül 2013 Salı günü Gümülcine Eski Camii'de Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik seminer düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilâveti ile başlayan semineri Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif'in konuşması takip etti. Müftü İbrahim Şerif konuşmasında Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik olarak kurslarda uygulanacak kuralların yanı sıra daha başarılı olmak için tavsiyelerde bulundu. Tüm öğreticilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Denetimler sonucunda en güzel fizikî mekâna sahip olan kurslarımıza takdir belgelerini takdim etti.

Kur'an Kurslarından sorumlu Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet geçen yılın değerlendirmesini yaparak, bu yıl hedeflediklerimizi gerçekleştirmek için yapılması ve dikkat edilmesi gerekenleri seminerde ifade etti.

Hocaların sorularına cevap verilerek seminer sona erdi.