/ Etkinlikler / İftarlar / B. Doğanca'da Bereket Konvoyu
23 Haziran 2017

B. Doğanca'da Bereket Konvoyu

İstanbul Bayrampaşa Belediyesi'nin organizatörlüğünde düzenlenen Bereket Konvoyu iftarının son durağı B. Doğanca Köyü idi.

Doğanca Köyü futbol sahasında düzenlenen iftara Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve eşi Hülya Akıncı, T.C. Gümülcine Muavin Konsolosu Osman Şahin, Rodop Milletvekilleri Mustafa Mustafa ve İlhan Ahmet, dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve binlerce soydaş katıldı.

İftar öncesi Büyük Doğanca Köyü Din Görevlisi Ahmet Kurt Kur'an-ı Kerim okudu. İftar duasını Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif yaptı. Akabinde program kapsamında Bereket Konvoyu ekipleri, dans gösterileri ve türkülerle izleyicilere güzel bir gece yaşattılar.