18 Kasım Cumartesi
/ Etkinlikler / İftarlar / Gümülcine S. Müftülüğü ve BİHLİMDER İftarı (2017)
23 Haziran 2017

Gümülcine S. Müftülüğü ve BİHLİMDER İftarı (2017)

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi'nin katkılarıyla Gümülcine S. Müftülüğü ve BİHLİMDER'in ortaklaşa düzenlediği iftar, 23 Haziran 2017 Cuma günü Tuzçuköy meydanında gerçekleşti.

İftara T.C. Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Gümülcine S. Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, T.C. Gümülcine Muavin Konsolosu Osman Şahin, BİHLİMDER Başkanı Mehmet Emin Ahmet, Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Mehmet Besim Müftüoğlu, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, B.T.A.Y.T.D. Başkanı Ercan Ahmet, B.T.C.D.G.D. Başkanı Sadık Sadık, SÖPA Derneği Başkanı Salih Ahmet, parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, din görevlileri, köy mütevelli heyeti başkanları ve Tuzçuköy Halkı katıldılar.

İftar duasını Anavatan Türkiye'den gelen misafir hoca Mustafa Aydın yaptı.

Sitemizi
  • 152 kişi ziyaret etti