15 Aralık Cumartesi
/ Etkinlikler / İftarlar / Yassıköy Gençliği'nden İftar
04 Haziran 2018

Yassıköy Gençliği'nden İftar

Yassıköy Gençliği 3 Haziran 2018 Pazar günü futbol sahasında geniş katılımlı bir iftar düzenledi.

Bu yıl ikinicisi düzenlenen iftara T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Rodop Milletvekilleri Mustafa Mustafa, Ayhan Karayusuf, İlhan Ahmet, Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram, Eylalet Meclis Üyeleri Mustafa Katrancı ve Önder Mümün, G.T.G.B. Başkanı Necat Ahmet, B.T.A.Y.T.D. Başkanı Ercan Ahmet, çevre köylerden misafirler ve köy halkı katıldı.

İftar programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İftar sonrası birer kısa konuşma yapan T.C. Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif ve Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı köy halkını ve gençlerini bu güzel etkinliği düzenledikleri için tebrik ettiler.

Yaklaşık 3000 kişinin katıldığı iftarda Yassıköy Kur'an Kursu Öğrencileri ilahiler söylediler, tiyatro oynadılar.