27 Mayıs Pazar
/ Haberler / Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif Uludağ Üniversitesi'nde
22 Şubat 2018

Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif Uludağ Üniversitesi'nde

Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Batı Trakyalı öğrencilerden oluşan Uludağ Üniversitesi Batı Trakya Kültür ve Eğitim Topluluğu’nun daveti üzerine 20 Şubat 2018 Salı günü Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde “Batı Trakya’da Dini Hayat” konulu bir konferans verdi.

Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif Bursa ziyareti kapsamında, Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru’yu, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlileri Prof. Dr. Mustafa Kara ve Prof. Dr. Enver Uysal’ı, Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şükrü Köse’yi, B.T.T.D.D. Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Emin Latif’i makamlarında ziyaret etti. Ayrıca Batı Trakya kökenli işadamlarının kurduğu BATISİAD merkezini ziyaret ederek tebrik etti.