15 Ağustos Çarşamba
/ Haberler / BTTK Platformunun Kadınlar Günü Etkinlikleri Çerçevesinde Gümülcine S. Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi'nden Etkinlik
16 Mart 2018

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle BTTK Platformunun üye dernek ve kuruluşlarında gerçekleşen etkinlikler çevresinde Gümülcine S. Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi de 6 Mart Salı günü Harmanlık Mahallesi Camii'nde gerçekleştirdiği vaazında "İslâm’da Kadın" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumu Bayan İrşad Ekibi Başkanı Hacer Karaali gerçekleştirdi. Hacer Karaali yaptığı  sunumda kadının İslâm öncesi konumuna değinerek İslâm sonrasındaki değerine vurgu yaptı.  Aynı zamanda kadının eğitimine dinimizin verdiği öneme de dikkati çekti.

Etkinliğe Gümülcine S. Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet'in eşi Şefika Ahmet, BTT Kadın Platformu sözcüsü Sevil Şerifoğlu ve eski sözcü Sibel Osmanoğlu, GTGB Kadınlar Kolu Başkanı Aslı Ali ve Asbaşkan Refiye Bekir, BTAYD Kadınlar Kolu Başkanı Nuran Mustafa, Rodop ili Milletvekili İlhan Ahmet'in eşi Belgin Hakkı, Gümülcine Belediyesi meclis üyesi Sibel Mustafaoğlu ve çok sayıda Harmanlık Mahallesi kadını katıldı.

Etkinlik sonunda Gümülcine S. Müftülüğü Bayan İrşad ekibi tarafından katılan kadınlara tatlı ikram edildi.