23 Ekim Pazartesi
  • 2341 kişi tarafından ziyaret edildi

/ Müftülüğümüz / Kur'ân Kurslarımız
14 Ekim 2017

Gümülcine S. Müftülüğü, Çocuklara ve Yetişkin Bayanlara yönelik olarak Kur’an Kursu hizmeti sunmaktadır. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Çocuklara ve Yetişkin Bayanlara yönelik olarak toplamda 140 Kur’an Kursu ile hizmet vermektedir. Bunların 40’ı Yetişkin Bayan Kur’an Kursu olup 100 tanesi de çocuklara yönelik düzenlenen kurslardır. Kurslarımızda Kur’an-ı Kerim eğitimi yanı sıra dini bilgiler (Siyer, İbadet, İtikat, Ahlâk) dersleri verilmektedir.

Müftülüğümüz, Kur’an Kursları öğrencileri arasında her yıl çeşitli yarışmalar düzenlemektedir. Bunlardan çocuklara yönelik olarak Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması, hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik olarak da Dini Bilgiler  (Siyer, İbadet, İtikat, Ahlâk) yarışmaları düzenlenmektedir.

E. Marinaki 10, 69200, Komotini / Greece