16 Aralık Cumartesi
/ Müftülüğümüz / Kur'an Kurslarımız
24 Kasım 2017

KUR'AN KURSLARIMIZ

Gümülcine S. Müftülüğü, Çocuklara ve Yetişkin Bayanlara yönelik olarak Kur'an Kursu hizmeti sunmaktadır. 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Çocuklara ve Yetişkin Bayanlara yönelik olarak toplamda 140 Kur'an Kursu ile hizmet vermektedir. Bunların 40'ı Yetişkin Bayan Kur’an Kursu olup 100 tanesi de çocuklara yönelik düzenlenen kurslardır. Kurslarımızda Kur'an-ı Kerim eğitimi yanı sıra dini bilgiler (Siyer, İbadet, İtikat, Ahlâk) dersleri verilmektedir.

Müftülüğümüz, Kur'an Kursları öğrencileri arasında her yıl çeşitli yarışmalar düzenlemektedir. Çocuklara yönelik olarak Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması, hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik olarak da Dini Bilgiler (Siyer, İbadet, İtikat, Ahlâk) yarışmaları düzenlenmektedir.