Gümülcine
desen

27.02.2020

Bayanlardan Regaib Kandili Etkinliği

Gümülcine S. Müftülüğü'ne bağlı Yetişkin Bayan Kur'an Kursu Öğrencileri Regaib Kandili münasebetiyle 27 Şubat 2020 Perşembe günü Domruköy Camii'nde bir etkinlik düzenlediler.

Kurs öğreticilerinin önderliğinde öğrencilerin hazırlayıp sunduğu programda Kur'an-ı Kerim, dualar, ilâhiler, şiirler, hikâyeler okundu.

Etkinliğe katılan T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu'nun değerli eşleri Sayın Aslı Ömeroğlu programa teşrif ederek duygu ve düşüncelerini bayanlarla paylaştı.

Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif selamlama konuşmasına etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencileri ve kurs hocalarını tebrik ederek başladı. Konuşmasının akabinde üç ayların önemine vurgu yaparak herkesin üç aylarını ve Regaib Kandilini tebrik etti.