21.12.2022

Din Görevlileri İçin Seminer

Gümülcine Seçilmiş Müftülüğü’ne bağlı görev yapan vaiz, Kur’an Kursu Öğreticisi ve cami görevlilerine yönelik hizmet içi eğitim kapsamında “İdeal Din Görevliliği ve Lider Din Görevlisi” konulu seminer düzenlendi.

Faziletli Müftümüz İbrahim ŞERİF’in teşrifleriyle gerçekleşen seminerlerin sunumunu Müftü Yardımcımız Fehim AHMET yaptı.

12-20 Aralık 2022 tarihleri arasında 7 bölgemizin; (Gümülcine Bağlar Mahallesi, Kozlukebir, Basırlıköy, Yassıköy, Demirbeyli, Kurcalı ve Kozdere) merkezlerinde gerçekleşen seminer programında din görevlisi arkadaşlarımızla pandemi sonrası bir araya gelmenin, bilgi paylaşımında, fikir alışverişinde bulunmanın mutluluğunu ve güzelliğini yaşadık.

Din görevlilerimizin farklı konularda bilgilendirilmeleri ve hizmet içi eğitimlerinin daha sağlıklı hale gelmesi için müftülüğümüz tarafından seminerler ve etkinlikler düzenlenmeye devam edilecektir.