15.05.2023

16. Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Finali Gerçekleşti

Gümülcine S. Müftülüğü ve Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği'nin ortaklaşa düzenledikleri “16. Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması”nın finali 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü Evrenköy'de gerçekleşti.

Etkinliğe Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif, Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Türkiye’den misafir olarak İpsala Müftüsü Ahmet Bayraktar, sivil toplum kuruluşları üyeleri, siyaset temsilcileri, köy halkı, din görevlileri ve çevre köylerden misafirler katıldılar.

Beş jüri üyesinin değerlendirmesi neticesinde dereceye giren öğrenciler Gümülcine S. Müftüsü İbrahim Şerif tarafından ilan edildi. Buna göre:

1. Elânur Delihasan Omurluköy 491
2. Esma Ahmet Kozlukebir Mescit 470
3. Ecrin Karahasan Kozlardere 463
4. Mahmut Ahmet Bağlar Mahallesi 456
5. Zeynep Mahmut Paşa Hebilköy 450
6. Zehra Bostancı Evrenköy 448
7. Fatih Koca Mustafa Muratlı 434
8. Nida Derviş Demirören 377

Sponsorların vermiş oldukları ödüllerin takdimi ile program sona erdi.

Evrenköy'de 16.sı düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması finaline katkı sağlayan Max Ayranları'na, İbrahim Hasan'a (Neo Elektrik Beyaz Eşya), Has Gıda-Extra Market'e, Eti'ye, Oba Market'e, Kahveci Şerafettin'e, King Food Döner'e, Her Food Döner’e, Şükriye Market'e, Kalp Doktoru Orhan Çakır'a, Trakya Mobilya’ya, Foto Center'e, Manifaturacı İrfan Çavuş'a, Bimfi Giyim Mağazası'na, Kimp Line Giyim Mağazası'na, Börekçi Gürol'a, Bülbül Kırtasiye'ye, Cenaze Hizmetleri Babaç Kardeşler’e, Cenaze Hizmetleri Esat Orhan’a, Optiland Gözlük Mağazası'na, Ercan Hüseyin Eczanesi'ne, Fahrettin Eczanesi’ne, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet’e, Kozlukebir Belediye Başkan Adayı Tarkan Multeza’ya, Kozlukebir Belediye Muhalefet Başkanı Erdem Hüseyin'e, DMT Eyalet Meclis Üyesi Ahmet İbram'a, DMT Eyalet Meclis Üyesi Cihan İmamoğlu’na, DMT Eyalet Meclis Adayı Veteriner İsmail Molla Ali’ye, Yassıköy Belediye Başkan Adayı Caner İmam’a, G.T.G.B’ne, D.E.B. Partisi'ne, Tütüncüler Kooperatif Başkanı Sinan Ahmet’e, Azınlık Milletvekili Adayları Özgür Ferhat’a, Sibel Mustafaoğlu’na, Mustafa Katrancı’ya, Hüsamettin Mehmet’e, Kuyumcu Sebahattin Mustafa’ya, Detoks Taha’ya, Mekân Kahvaltı’ya, Koltukçu Erol’a, Kozlardere Oto Tamicisi Mehmet Arif’e, K&M Mobilya Ahmet Kasap, Villa Yapı Şirketi’ne, Kervan Lokantası’na, Erdem Urgancı’ya ve Evrenköy Sakinleri'ne teşekkürlerimizi bildirir, saygılarımızı sunarız.

Yarışmanın kuralı gereği “17. Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması”nın finali önümüzdeki yıl Omurluköy’de yapılacaktır.