13.02.2025

Bayan İrşad Ekibi'nden Berat Kandili Programı

13 Şubat 2025 Perşembe günü Gümülcine S. Müftülüğü Bayan İrşad Ekibi Yetişkin Bayanlar Koordinasyonu tarafından Bıyıklıköy Camii’nde Berat Kandili Programı düzenlendi.

Bayan İrşad Ekibi Başkanı Halime Mehmetali’nin selamlama konuşması ve Kur’an-ı Kerim tilâveti ile programa giriş yapıldı. Akabinde Kur’an Kursu Öğreticileri Hatice Candan Binbaşı, Makbule Nizam ve Reyhan Kuru ilâhi ve Kur'an-ı Kerim tilâveti mealleri okudular. Mastanlı Yetişkin Bayan Kursiyeri Şeyda Koca Mustafa "Hz. Vahşi'nin Beraatı" isimli şiir okudu.

Kur’an-ı Kerim’in arşa indiği gece olan Berat Gecesi’nin önemi ile ilgili konuşmayı Vaize ve Kur'an Kursu Öğreticisi Selma Veli Ahmet yaptı. Kur’an Kursu Öğreticisi Aliye Salih’in okuduğu kısa sûrelerin ardından Kur’an Kursu Öğreticisi Saliha Kabaali’nin yaptığı dua ile program son buldu.

Programa katılan hanımlara hurma ve kandil simidi ikram edildi.

Paylaş